Το κατάστημα μας χρησιμοποιεί cookies για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την περιήγηση σας.
Εάν συνεχίσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
×

1. Ντουλάπες μόνο στην κρεβατοκάμαρα;

Όχι βέβαια. Ειδικά αν είναι ιδιαίτερες, ξύλινες, χειροποίητες, μοναδικές, μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε και σε άλλα δωμάτια του σπιτιού, προκειμένου να έχουμε τακτοποιημένα και κρυμένα όλα τα είδη του σπιτιού που δεν θέλουμε να είναι σε κοινή θέα. Μια λύση πρακτική, ανέξοδη και απόλυτα μοντέρνα.

2. Γιατί θα πρέπει να κρεμάμε τους πίνακες;

Μπορούμε απλώς να τους ακουμπάμε. Να παίρνουμε τις αγαπημένες μας φωτογραφίες σε κάδρο και να δοκιμάζουμε να τις αλλάζουμε θέση κάθε τόσο, όχι τρυπώντας τον τοίχο αλλά με μια ελαφριά κλίση πάνω από το έπιπλο. Η ατμόσφαιρα γίνεται αυτόματα πιο μποέμ.

3. Τίποτα δεν πρέπει να ταιριάζει. Απόλυτα.

Στο σπίτι τα ετερώνυμα έλκονται. Τα σετ είναι ξεπερασμένα. Δοκιμάστε διαφορετικά μέταλλα, διαφορετικές υφές, μπερδέψτε στιλ και φόρμες. Παίξτε ακόμη και με τις ισορροπίες και τις εντάσεις. Το αποτέλεσμα είναι προσωπικό και αναπάντεχο. Και καθόλου προβλέψιμο ή μονότονο.

4.  Απομακρύνετε όλα τα έπιπλα από το τζάκι.

Η παλιά νοοτροπία που ήθελε τραπεζάκι, πολυθρόνες, καναπέ να πλαισιώνουν το τζάκι, έχει αλλάξει. Τώρα μπορούμε να έχουμε το τζάκι να δεσπόζει στο σπίτι μόνο του, και να το σνομπάρουμε λίγο. Ακριβώς για να είναι πρωταγωνιστής. Τι θα πρόσθετα; Τεράστιες μαξιλάρες σε περίεργα μοτίβα.

5. Λευκό ταβάνι; Άλλος μύθος, άλλος ανούσιος κανόνας.

Το λευκό ταβάνι είναι βαρετό. Οι ειδικοί λένε πως το ταβάνι προσθέτει μια τέταρτη διάσταση. Οπότε μπορούμε να παίξουμε με μια παστέλ γαλάζια απόχρωση ή ακόμη και με ρίγες. Και να δούμε πόσο πολυδιάστατο θα γίνει το βλέμμα, και το σπίτι μας.

ΠΗΓΗ: http://www.clickatlife.gr/

Tags: ,

1 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

;