Το κατάστημα μας χρησιμοποιεί cookies για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την περιήγηση σας.
Εάν συνεχίσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
×

Για αγορές άνω των 200 €, εντός Αθηνών χωρίς χρέωση, με δικό μας μέσο.


Για  την υπόλοιπη Ελλάδα, το κόστος μεταφοράς, με μεταφορική εταιρεία, προκύπτει από την περιοχή,  το είδος, τον όγκο, το βάρος κλπ. οπότε πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρεία μας.

Μπορείτε να επιλέξετε για την αποστολή των προϊόντων, την μεταφορική εταιρεία που εσείς επιθυμείτε ή να μας ζητήσετε να μεριμνήσουμε εμείς για εσάς.


Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κ.λ.π.).

Σε περίπτωση που εντοπίσετε οποιαδήποτε φθορά στην συσκευασία στα προϊόντα που παραλαμβάνετε, θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με τα γραφεία της εταιρείας που σας κάνει την παράδοση καθώς και να αναγράψετε πάνω στο Δελτίο Αποστολής το εξής  «παραλαμβάνω με κάθε επιφύλαξη, λόγο σπασμένης συσκευασίας». Καλό θα ήταν να φωτογραφήσετε την συσκευασία που έχει φθορά πρίν την ανοίξετε και στην συνέχεια να την ανοίξετε μπροστά στον υπάλληλο που σας παραδίδει, για να έχει γνώση.


ΕΣΠΑ