Το κατάστημα μας χρησιμοποιεί cookies για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την περιήγηση σας.
Εάν συνεχίσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
×

Όροι Χρήσης

To www.vrioni.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων στο διαδίκτυο της εταιρείας Αφοί Βρυώνη ΕΠΕ, που εδρεύει στη  Αθήνα. Πριν κάνετε τις αγορές σας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους όρους χρήσης και να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με αυτούς.


Το www.vrioni.gr διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς τροποποιήσεως των Όρων Χρήσεως, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του Πελάτη, Πελάτες του www.vrioni.gr γίνονται όσοι εγγράφονται από την επιλογή "Νέος Πελάτης" της ιστοσελίδας Εισόδου.

Όροι:

Ο πελάτης κάνοντας χρήση του μοναδικού συνδυασμού Αναγνωριστικό Όνομα Πελάτη (user name) και Κωδικός Πελάτη (password) που έχει δηλώσει, έχει τις ακόλουθες δυνατότητες:

    * Να δει τα περιεχόμενα στο καλάθι αγορών του. Ο Πελάτης μπορεί να αγοράσει προϊόντα, για τα οποία ανά πάσα στιγμή (δίνοντας το username και το password) είναι δυνατή η επισκόπηση, ή η αλλαγή (διαγραφή ειδών, αλλαγή ποσοτήτων) των περιεχομένων τους.

    * Να δει το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η παραγγελία του. Καθώς επίσης και τις παραγγελίες που έχει κάνει στο παρελθόν από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τα στοιχεία που ζητούνται κατά τη διάρκεια εγγραφής είναι:
Όνομα, Επίθετο, Όνομα ή επωνυμία εταιρίας, Δραστηριότητα, Διεύθυνση, Τ.Κ., Πόλη-Περιοχή, Χώρα, Τηλέφωνο, Fax, Διεύθυνση e-mail.

H συλλογή των προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη, ώστε να υποστηρίζονται οι συναλλαγές τους μέσω του site, δηλ. να αποστέλλονται οι αγορές τους και να λαμβάνουν ειδικές υπηρεσίες όπως ιστορικό παραγγελιών, λίστα διευθύνσεων κ.λ.π.

Το www.vrioni.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με δυο διαφορετικούς τρόπους.

1. Αντικαταβολή.
Τα προϊόντα έρχονται μέσω μεταφορικής εταιρείας και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε  λογαριασμό της εταιρείας.

Τράπεζα Εθνική: IBAN GR1901101480000014847036507

Τράπεζα Πειραιώς : IBAN GR9201717310006731116322966


Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του Web Banking!

Κόστος αποστολής

Όποιον και από τους παραπάνω τρόπους επιλέξετε θα πρέπει να υπολογίζετε και το κόστος μεταφοράς.

Σε περίπτωση που βρίσκεστε εντός Αθηνών χωρίς χρέωση, με δικό μας μέσο.

Για  την υπόλοιπη Ελλάδα, το κόστος μεταφοράς, με μεταφορική εταιρεία, προκύπτει από την περιοχή, το είδος, τον όγκο, το βάρος κλπ. οπότε πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρεία μας.

Μπορείτε να επιλέξετε για την αποστολή των προϊόντων, την μεταφορική εταιρεία που εσείς επιθυμείτε η να μας ζητήσετε να μεριμνήσουμε εμείς για εσάς.


Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα,  κλπ).

Σε περίπτωση που εντοπίσετε οποιαδήποτε φθορά στην συσκευασία στα προϊόντα που παραλαμβάνετε, θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με τα γραφεία της εταιρείας που σας κάνει την παράδοση καθώς και να αναγράψετε πάνω στο Δελτίο Αποστολής το εξής  «παραλαμβάνω με κάθε επιφύλαξη, λόγο σπασμένης συσκευασίας».Καλό θα ήταν να φωτογραφήσετε την συσκευασία που έχει φθορά πριν την ανοίξετε μπροστά στον υπάλληλο που σας παραδίδει, για να έχει γνώση.

Επιστροφές

Επιστροφές ή αντικαταστάσεις προϊόντων, γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συνεννόησης και εφ' όσον το προϊόν δεν έχει ανοιχτεί ή χρησιμοποιηθεί.
Επίσης, επιστροφές δεν γίνονται αποδεκτές, σε περιπτώσεις φθοράς ή αλλοίωσης της συσκευασίας του.
Το κόστος των Μεταφορικών, όλων των επιστρεφομένων προς την Εταιρεία προϊόντων, βαρύνει τον αγοραστή.
To vrioni.gr, διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδέχεται επιστροφές προϊόντων όταν κρίνει ότι συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι.

Οποιαδήποτε παραποίηση η παραβίαση των ανωτέρω όρων, αρμόδια για την εφαρμογή του νόμου θα είναι τα ελληνικά δικαστήρια.

Ισχύον Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης αλλά και όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.vrioni.gr διέπονται και συμπληρώνονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Κάθε υλικό, εμπορικό σήμα ή λοιπό περιεχόμενο του παρόντος site αποτελεί περιουσιακό στοιχείο και υπάγεται στη σχετική νομοθεσία περί προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας. Είναι προστατευμένο από τα νομικά και πνευματικά δικαιώματα του www.vrioni.gr και από τρίτους που έχουν παραχωρήσει στην εταιρία τα παραπάνω υλικά για προώθηση των προϊόντων. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του περιεχομένου του παρόντος site (ολόκληρου ή μέρους αυτού) για προσωπική χρήση, η εκμετάλλευση / αφαίρεση / μετατροπή / αντιγραφή / ενοικίαση / δανεισμός / δημοσιοποίηση και προβολή του και για οποιαδήποτε αιτιολογία από τρίτους, χωρίς σχετική άδεια από το www.vrioni.gr .

                                                                                                                                  Καλές αγορές!


ΕΣΠΑ