Το κατάστημα μας χρησιμοποιεί cookies για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την περιήγηση σας.
Εάν συνεχίσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
×

Η εταιρεία “Vrioni” δραστηριοποιείται στο χώρο των επίπλων εδώ και 50 χρόνια
προσφέροντας στους πελάτες της έπιπλα, υψηλής ποιότητας, σε προσιτές τιμές.

Επί σειρά 25 ετών ασχολούμασταν αποκλειστικά, με την παράγωγη υπνοδωματίων υψηλών προδιαγραφών, με  δραστηριοποίηση στην χονδρική πώληση σε όλη την Ελλάδα, με συμμέτοχη σε εκθέσεις εσωτερικού και εξωτερικού, καθως και με εξαγωγές σε πολλές χώρες, όπως Κύπρο, Αγγλία, Γερμανία, Σαουδική Αραβία, Ντουμπάι, Βουλγαρία, Λιθουανία κ.α.

Σταδιακά ,τα τελευταία χρόνια έχουμε επεκταθεί και στην κατασκευή επίπλων για όλους τους χώρους του σπιτιού, την τραπεζαρία ,το καθιστικό, το παιδικό δωμάτιο, δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες μας, να αποκτήσουν  έπιπλα λειτουργικά που να καλύπτουν τις δίκες τους ανάγκες, ανάλογα με το δικό τους χώρο .Όλα αυτά, συνδυάζοντας πάντα, την καλύτερη δυνατή ποιότητα με την  καλύτερη δυνατή τιμή. Ενημερωνόμαστε πάντα από τις Διεθνείς Εκθέσεις του κλάδου μας στο εξωτερικό και ακολουθούμε τις νέες τάσεις της μόδας καθώς και τις καινοτομίες στους μηχανισμούς επίπλων που τα καθιστούν πιο λειτουργικά.

Υποστηρίζουμε, ταυτόχρονα και τις ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου μας και προμηθευόμαστε τα υλικά μας, από ελληνικές εταιρείες, στηρίζοντας έτσι και τις ελληνικές οικογένειες. Το έμπειρο κ εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας με στόχο πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση , θα συνεργαστεί μαζί σας ώστε να σας βοηθήσει, να επιλέξετε τις κατάλληλες λύσεις για  το δικό σας χώρο.

Παρέχουμε  υπηρεσίες  όπως επιμέτρησης χώρου , σχεδιασμό κάτοψης με αντίστοιχες προτάσεις  διακόσμησης τόσο για επίπλωση χώρων σε κατοικίες, όσο και σε καταστήματα, γραφεία, ξενοδοχεία κλπ.  χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Σχεδιάζουμε  έπιπλα κατά παραγγελία, μοναδικά για εσάς ώστε να καλύπτουν  τις καθημερινές σας ανάγκες με οδηγό το δικό σας γούστο και την αισθητική σας.

 
Η παράδοση και η συναρμολόγηση των επίπλων γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας με δικά μας μέσα χωρίς επιπλέον χρέωση, εντός Αττικής.

Χρόνος παράδοσης: όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στα μέτρα σας, κατά παραγγελία, προκειμένου να καλύπτουν τις δίκες σας ανάγκες, οπότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης εξαρτάται από το είδος, κατά προσέγγιση κυμαίνεται  από 7  έως 30 ημέρες.

 

Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες σας τις επιθυμίες  καθώς και να φτιάξουμε μαζί  ένα σπίτι ξεχωριστό από τα άλλα, το δικό σας!
Η καλύτερη ανταμοιβή μας, είναι η δική σας σύσταση σε φίλους, συγγενείς, γνωστούς και η επαναφορά σας για νέες αγορές στο μέλλον.
Οι πιστοί μας πελάτες, μας επιβραβεύουν καθημερινά με την εμπιστοσύνη τους.


ΕΣΠΑ