Το κατάστημα μας χρησιμοποιεί cookies για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την περιήγηση σας.
Εάν συνεχίσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
×

Δώστε μια χαρούμενη και πρακτική νότα στον άσπρο τοίχο της κουζίνας με έναν μαυροπίνακα. Είναι μια όμορφη και δημιουργική ιδέα και θα σας λύσει το πρόβλημα «ξέχασα να πάρω καφέ/γάλα/ζάχαρη».

Επιλέξτε έναν statement καθρέφτη για έναν τοίχο με μεγάλη επιφάνεια. Τραβάει τα βλέμματα και κυριαρχεί στον χώρο.

Αν το πνεύμα της δημιουργίας μέσα σας είναι ανήσυχο και ένας άδειος τοίχος περιμένει να τον γεμίσετε, δοκιμάστε να το κάνετε με την τεχνική του κολάζ. Μαζέψτε όλες τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και κάντε την δική σας σύνθεση.

Κρεμάστε τις αγαπημένες σας ταινίες στον τοίχο. Δημιουργείστε την δική σας σινεφίλ γωνιά και δώστε έναν κινηματογραφικό αέρα στο σαλόνι ή σε όποιον άλλο χώρο επιθυμείτε.

Η μόδα του τρόλεϊ μπαρ επιστρέφει και είναι η τέλεια λύση για να γεμίσετε μια γωνιά του σαλονιού και να διαμορφώσετε με στιλ το προσωπικό σας μπαρ.
Οι προτομές με κέρατα ελαφιού δίνουν μια επιβλητική ρουστίκ αίσθηση στο σαλόνι. Μπορείτε να την ταιριάξετε με τα έπιπλα σας, ακόμη κι αν αυτά είναι σε πιο μοντέρνα γραμμή, φτάνει να κάνετε τους σωστούς συνδυασμούς. Αυτά που θα βρείτε στην αγορά κατασκευάζονται από τεχνητά υλικά.
Η τοποθέτηση ραφιών είναι μια εύκολη διαδικασία, η οποία εξυπηρετεί τόσο για διακοσμητικούς λόγους, όσο και για πρακτικούς. Παίξτε με τις διαστάσεις, το σχήμα τους και τα υλικά και στολίστε τα με τα αγαπημένα σας αντικείμενα.
Μια κρεμάστρα με ροδάκια, διακοσμημένη με τα αγαπημένα σας κομμάτια, μπορεί να δημιουργήσει μια όμορφη γωνιά στην είσοδο του σπιτιού. Επιπλέον μπορεί να χρησιμεύσει και σαν καλόγερος ρούχων για τους επισκέπτες σας.
Ένα βοηθητικό τραπεζάκι και μια καρέκλα σε ρετρό στιλ μπορούν να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη σκηνή στο σαλόνι σας. Επιλέξτε κομμάτια με λεπτομέρειες και σκαλίσματα και κάντε έναν -μέχρι πρότινος- γυμνό χώρο, το κέντρο του ενδιαφέροντος στο σπίτι σας.
Tags: ,
ΕΣΠΑ